SKU: 91923 Kategorija:
lambris lcn black logo

Super Gel 3 u 1, 20ml

31,71 

Na zalihi

Opis

Sveobuhvatni gel za svaku vrstu noktiju kombinira prianjanje, izgradnju i brtvljenje u jednom proizvodu. Super jednostavno, super brzo, super dobro!

Svojstva modeliranja: Bez trčanja, također idealno za početnike, za produživanje vrhom ili šablonom. Izuzetno lak za obradu. Mogućnost stiskanja i oblikovanja.

Dostupan u prozirnoj i tri kamuflažne nijanse natural rosé, naked rosé i french.

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4