SKU: 20090 Kategorija:
lambris lcn black logo

Base coat,vezni agens (10 ml)

38,21 

Na zalihi

Opis

UV baza za gel  LCN Base Coat je blago kisela,u  tankom sloju , viskozna  i svjetlosno polimerizirajuća baza koja se i može koristiti kao rješenje problematike  za vlažne nokte i nokte koji se odižu. LCN je rješenje problema među svim LCN gelovima za nadogradnju.

Za vlažne, masne,  prirodne nokte sklone odizanju i prelasku s proizvoda na bazi kiselina.

Posljedica:

  • Jaka povezivost

Posebnosti:

  • Sadržaj kiseline

 

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4