SKU: 21309 Kategorija:
lambris lcn black logo

Natural nail boost gel Matt, 10ml

46,57 

Na zalihi

Opis

NNB (Natural Nail Boost) sustav štiti prirodni nokat i osigurava da vaši vlastiti nokti rastu ljepši, jači i ravnomjerniji. Prirodno lijepi nokti su traženiji nego ikad. Ali prirodni nokti nisu uvijek lijepi. Žene (i muškarci) često pate od lomljivih, mekih i raspucanih ploča nokta. Čak i nakon modeliranja noktiju, prirodni nokat može biti jako opterećen i napadnut. Biserni utori i neravne površine noktiju također nisu savršena baza za slikanje.
NNB sustav djeluje kao zaštitni štit i kao trajni gel lak otporan na otapala također nudi savršenu bazu za lak. NNB gel (“proziran” i “još svjetliji”) raste s vremenom ili se može ponovno napuniti prema potrebi. Prijelazi i čipovi jednostavno se ispoliraju pomoću NNB Care Seta.
Rezultat:
– Nokti izgledaju ljepše, jače i ujednačenije
– Nokatna ploča se može regenerirati tijekom nošenja
– Iznimno tanak sloj Natural Nail Boost gela djeluje poput konvencionalnog nadlaka
– Zahvaljujući posebnoj formulaciji, Natural Nail Boost Gel je toliko fleksibilan da se ne lomi unatoč izuzetno tankom sloju.
– Ovo svojstvo je jedinstveno i isključivo su ga razvili znanstvenici LCN-a.

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4