Lambris d.o.o.je ekskluzivni distributer LCN brenda za područje RH.
LCN je njemački brand koji nudi visokokvalitetne profesionalne proizvode i usluge na području kozmetike i njege što dokazuju i brojnim nagradama za inovativnost ,nagradama za kvalitetu proizvoda i mnogim drugim priznanjima.

Prepoznatljivost LCN branda u svijetu kozmetike, njege ruku i stopala kao i kože je nezaobilazna i na visokom nivou čemu je doprinijela visoka tehnologija i znanje u razvijanju formula za njegu kao i stručnost tima edukatora.

Light Concept Nails -LCN na tržištu je 35 g. i prakticira se u preko 80 država diljem svijeta gdje je prepoznat kao vodeći brand u svijetu njege ruku ,noktiju, stopala i kože.
Asortiman proizvoda, usluga i aparature koje Vam LCN pruža je opsežan što Vama kao partnerima pruža zadovoljstvo profesionalne suradnje gdje svojim klijentima omogućujemo kvalitetu, učinkovitost, jednostavnost poslovanja i našu fleksibilnost.

Ono što LCN nudi uz kvalitetu proizvoda i usluga je i mogućnost maloprodajnih proizvoda kako bi zadovoljili i krajnje potrošače.
U prvom planu nam je je zadovoljstvo naših klijenata što i ostvarujemo nudeći im osim visokokvalitetne njege i uspješno rješavanje različitih problematika.

Asortiman LCN-a je bogat i osim proizvoda za njegu ruku i stopala nudi Vam visokokvalitetne linije gradivnih gelova, trajnih lakova, klasičnih lakova, lakova za njegu noktiju, SPA liniju proizvoda, permanentni make up, make up liniju, ekstenzije trepavica te kompletnu liniju za njegu kože lica kao i aparate za spomenuto.

Ono što LCN izdvaja i stavlja na vodeće mjesto kao profesionalnog i kvalitetnog partnera je osluškivanje potreba klijenata i postupanje u skladu s tim kao i predanost očuvanju kvalitete zdravlja i očuvanju prirode.

LCN-ovi proizvodi i usluge prilagodljivi su širokoj populaciji što omogućava šire zadovoljstvo Vaših i naših klijenata.

Ulazak u svijet LCN –a otvara Vam nove mogućnosti nadogradnje kvalitetnijeg poslovanja praćenog našim trendovskim inovacijama.

LCN O NAMA 1

Ponosni smo što možemo reći da je LCN partner prijatelj životinja što znači da naše proizvode ne tretiramo na njima kao i da su naši proizvodi veganski.

lcn vegan animal friendly