lambris lcn black logo

Serum Završni za zatezanje kože, 500ml

39,41 

Na zalihi

Opis

Smooth Skin Finish Serum prikladan je za korištenje sa Smooth Skin Hydro Perfection te umiruje i jača kožu. Aktivni sastojci: pantenol, ekstrakt bazge i glicerin. Serum se koristi za umirivanje kože. Dugoročno se poboljšava sadržaj vlage u koži i povećava se kapacitet skladištenja u gornjem sloju kože. Bazga djeluje anti-age, djeluje umirujuće i protuupalno te jača barijernu funkciju kože.

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4