SKU: 91062 Kategorija:
lambris lcn black logo

Kuglice voska goddess body”, 1000g”

35,81 

Na zalihi

Opis

LCN Wax Beads jednostavne su za korištenje i mogu se optimalno podijeliti. Različiti mirisi osiguravaju ugodan miris prilikom nanošenja. Kuglice voska mogu se zagrijati pomoću LCN grijača Waxing & Sugaring (Artikl br.: 44798) ili LCN Mini Heater “Wax Beads” (Artikl br.: 90998). Ne trebaju vam trake od flisa da ih odlijepite i mogu se skinuti jednako lako kao folija. Čak se i najmanje dlačice nježno uklanjaju.

Voštane perle “Goddess Body” u zlatnoj boji idealne su za nanošenje na velike površine zahvaljujući svojoj gipkosti i snažnom svojstvu modeliranja. Luksuzni vosak nanosi se velikom špatulom i skida poput filma. Ne ostavlja tragove ljepila na koži. Voštane perle lako i nježno uklanjaju guste i prethodno obrijane dlačice sa svih dijelova tijela. Hipoalergen i stoga pogodan i za osjetljivu kožu.

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4