lambris lcn black logo

Piling Kokos, 100ml

10,65 

Na zalihi

Opis

Piling kombinira dubinsko čišćenje ugodno za kožu s prirodnim abrazivnim česticama ljuske kokosa koje su ekološki razgradive. Nakon pilinga koža pri korištenju ovog proizvoda djeluje optimalno prokrvljena, ponovno je glatka i svježa te idealno pripremljena za upijanje kasnijih proizvoda za njegu.

Posebni sastojci

Glicerin
Glicerin pomaže u prijenosu i vezanju vlage u kožu. Djeluje protiv suhih, ispucalih i svrbežnih područja kože prodirući u kožu i ostavljajući blago masni zaštitni film na površini. Na taj način sprječava izlazak vlage iz kože i pomaže da se više vlage upije. Koža izgleda glatkije, zdravije i ostaje elastična.

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4