lambris lcn black logo

Mykosept pjena, 125ml

13,12 

Na zalihi

Opis

Novo čudotvorno oružje iz obitelji Mykosept – nova pjena za stopala posebno je razvijena za suhu i opterećenu kožu.
Rezultat: koža stopala izgleda glatkija, mekša i elastičnija. Ultra lagana tekstura brzo se upija i ne ostavlja masni film na koži. Zahvaljujući posebnoj formuli, pjena djeluje bestežinski i štiti kožu poput nevidljive čarape. Naša Mykosept pjena za stopala ugodno miriše na slatki med i upotpunjuje savršenu pedikuru. Idealan i kao prodajni proizvod za kućno liječenje.

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4