SKU: 91382 Kategorija:
lambris lcn black logo

Anti Aging Fiber nailtech, 10ml

33,38 

Na zalihi

Opis

Preventivne mjere za usporavanje i suzbijanje procesa starenja postale su neizostavne u kozmetici. Proizvodi za lice, tijelo, ruke i kosu dobro su poznati, ali i naši nokti stare. Neravnine  na noktima postaju vidljivi, elastičnost i otpornost noktiju se smanjuju. Kako stare, mnoge se mušterije žale na probleme s odizanjem, suhu kožicu i lomljivu ploču nokta.

LCN-ov odjel za istraživanje i razvoj razvio je pravo čudesno oružje upravo za ovu ciljanu skupinu. Anti Aging Fiber NailTech je novi proizvod visoke tehnologije za sve kupce koji žele proaktivnu prevenciju starenja noktiju. Praktičan proizvod u bočici s integriranom profesionalnom četkicom kombinira prianjanje i jednostavnu nadogradnju u jednom. Sadržane fine čestice stakloplastike jačaju nokat i pružaju potporu. Proizvod je prava vitaminska bomba, a uz hijaluronsku kiselinu osigurava i veću napetost, vlažnost i elastičnost noktiju. Svijetla nude boja savršeno prekriva neravnine i promjenu boje noktiju.

SAVJET:

Naša fiberglass tkanina (broj artikla: 20025) može se koristiti za podupiranje posebno oštećenih noktiju.

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4