SKU: 21377 Kategorija:
lambris lcn black logo

Quick colour bazni gel,10ml

33,76 

Na zalihi

Opis

Otkrijte revoluciju u trajnom premazu u boji!

Zamislite da vam dajemo vremena i smanjujemo vaš napor tijekom modeliranja s LCN gelovima u boji. To neće uspjeti? Idi onda! S novom Quick Color Base iz LCN-a – više vam ne treba zasebno ljepilo ili gel za izgradnju.

Samouravnotežujući primer otporan na otapala pruža savršenu osnovu za LCN gelove u boji, a keratin koji sadrži jača nokte i njeguje opterećene ploče nokta.

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4