lambris lcn black logo

Vitaminska Krema za ruke,50ml

7,26 

Na zalihi

Opis

Učvršćujuća krema za ruke s vitaminima (B, C, E) i hranjivim uljima brzo se upija, nema masnoću i ostavlja ruke lijepima, glatkima i podatnima.

Svakodnevnom upotrebom krema za ruke pruža optimalnu zaštitu od utjecaja okoliša. Vitaminska krema za ruke znači ugodnu njegu i dugotrajnu zaštitu za zahtjevne ruke.

Prednosti:
– učvršćivanje
– njegovanje
– hidratacija

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4