lambris lcn black logo

Vitaminska bomba za nokte kruška,11ml
(Rok isporuke od 7-14 dana)

7,59 

Opis

Nail na bazi vode s ekstraktom ananasa – super voćni, super hranjiv za nokte i zanoktice! D-pantenol i glicerin vlaže, hrane nokte i istovremeno djeluju umirujuće. Ekstrakt ananasa daje noktima sjaj, bogat je vitaminima C i E, štiti nokat i obnavlja nokatnu ploču.

Prednosti:
· Štiti nokat i obnavlja ploču nokta
· Dubinski hrani
· Ima umirujući učinak i služi za zaštitu od vanjskih utjecaja iz okoline
· Higijenski i praktičan aplikator s kapaljkom
· Žele za nokte na bazi vode s ekstraktom ananasa
· Ugodan miris ananasa
· Vegan

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4