lambris lcn black logo

Rašpica za gel 100/100 + 50 kom
(Rok isporuke od 7-14 dana)

32,70 

Opis

Izmjenjiva turpija PROFI PINK kombinirani je proizvod koji se sastoji od jezgre turpije za višekratnu upotrebu i samoljepljivih profesionalnih površina za turpijanje za visoke higijenske zahtjeve prilikom turpijanja noktiju.

Jezgra turpije za višekratnu upotrebu omogućuje ekološki prihvatljivo i higijensko turpijanje noktiju. Također ćete dobiti samoljepljive izmjenjive površine za turpijanje Profi pink s jastučićima.

Prednosti:

  • U potpunosti iskoristiv
  • Ušteda troškova i prostora
  • Jednostavan za korištenje

Dostupan u granulacijama 100, 180 i 240 (50 po pakiranju).

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4