SKU: 92376-70 Kategorija:
lambris lcn black logo

PMC boja skin couture – mahagony brown,10ml

83,99 

Na zalihi

Opis
  • Organska i Anorganska boja za trajnu šminku. Ova nova tekstura kombinira prednosti organskih i anorganskih pigmenata za još briljantnije rezultate boje. Novi PMC luksuzni pigmenti proizvode se prema najvišim sigurnosnim propisima i 100% su proizvedeni u Njemačkoj.
  • Prednosti: dermatološki testirano, najbolja kompatibilnost, ekonomična upotreba do zadnje kapi, optimalna stabilnost boje u koži, jake boje sa dugotrajnim učinkom.
Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4