lambris lcn black logo

Piling sa 10% voćne kiseline, 50ml

34,18 

Na zalihi

Opis

Pomladite, uravnotežite i pročistite: aha pilinzi s voćnim kiselinama – neka vaša koža zablista!

Pomlađivanje kože koje možete vidjeti i osjetiti. Glikolna kiselina je fascinantna super kiselina. Djeluje tamo gdje druge kiseline ne mogu: u dubljim slojevima kože. Piling s glikolnom kiselinom s udjelom kiseline od 10% i pH vrijednošću od 3,5 može se koristiti prije tretmana mikroiglicama za uklanjanje žuljeva i mrtvih stanica kože. Piling optimalno priprema kožu za nadolazeću opskrbu aktivnim sastojcima.

Glikolna kiselina je prikladna za sve tipove kože osim za vrlo osjetljivu kožu .

Posebnost: 100% bez parafina, silikona, PEG-a

Primjena:

Guliti! Nanesite Skin Perfecting 10% Fruit Acid Peeling na kožu i ostavite da djeluje 4-8 minuta, ovisno o tretmanu, pod stalnim nadzorom.
Neutralizirati! Preporuča se dva puta neutralizirati nepuferiranu kiselinu neutralizatorom voćne kiseline. Neutralizirajte dok više nema bijelih mjehurića.

Ako korisnik osjeti jak osjećaj peckanja ili ima mrlje na koži prije navedenog vremena izlaganja, kožu treba neutralizirati prije preporučenog vremena izlaganja. Osjetljivim kupcima kiselinu najprije uklonite oblogom, a zatim je neutralizirajte.

Oprezno s tankom i osjetljivom kožom! Uvijek se mora neutralizirati! Prije tretmana iglom kožu tretirati kiselinom maksimalno 4-6 minuta.

Koristi se samo u području profesionalne kabine i uvijek zahtijeva obuku.

Prednosti i učinak

koža izgleda čistije i svježije
Bore se mogu smanjiti
Ožiljci od akni mogu se popraviti
Aktivni sastojci se bolje apsorbiraju i kanaliziraju dublje u kožu
Potiče se metabolizam stanica i proizvodnja kolagena, redovitom uporabom poboljšava se trajno i vidljivo obnavljanje kože

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4