lambris lcn black logo

Led & UV lampa cure& shine
(Rok isporuke od 7-14 dana)

365,00 

Opis

LCN predstavlja novu generaciju rasvjetnih uređaja.

Kombinacija tehnologije LED i UV cijevi omogućuje apsolutnu preciznost stvrdnjavanja i nudi ultra-sjajne rezultate. Kao što ime sugerira, ovaj atraktivni studijski uređaj kombinira sigurnost provjerenog sustava UV cijevi s brzinom LED tehnologije. Fine UV točke daljnji su razvoj cijevi i čine nenadmašnu sinergiju s LED točkama za profesionalne rezultate. Ugrađena funkcija soft buttona omogućuje udoban rad čak i kod kupaca osjetljivih na toplinu. S ovom funkcijom, učinak stvrdnjavanja i stvaranje topline polako se povećava sa 60% na 100%.

Prednosti:
• LED i UV tehnologija cijevi u jednom uređaju
• uklonjiva bazna ploča
• 3 vremenska intervala od 15, 30 i 60 sekundi
• integrirana funkcija mekanog gumba za osjetljive korisnike
• svjetlosna barijera se uključuje automatski kada umetnete ruku
• vrlo siguran i pouzdano stvrdnjavanje svih LCN UV gelova u samo 60 sekundi – također zahvaljujući kutovima u unutrašnjosti, koji posebno učinkovito odbijaju svjetlost

Tehnički podaci:
Snaga: 36 W
Broj LED dioda (400 nm): 8
Broj UV točaka (365 nm): 10
Dimenzije: Š: 205 mm, V: 84 mm, D: 176 mm

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4