SKU: 91061 Kategorija:
lambris lcn black logo

Kuglice voska bijela čokolada”, 500g”

17,78 

Na zalihi

Opis

LCN Wax Beads jednostavne su za korištenje i mogu se optimalno podijeliti. Različiti mirisi osiguravaju ugodan miris prilikom nanošenja. Kuglice voska mogu se zagrijati pomoću LCN grijača Waxing & Sugaring (Artikl br.: 44798) ili LCN Mini Heater “Wax Beads” (Artikl br.: 90998). Ne trebaju vam trake od flisa da ih odlijepite i mogu se skinuti jednako lako kao folija. Čak se i najmanje dlačice nježno uklanjaju.

Voštani biseri “Bijela čokolada” impresioniraju svojom kremastom konzistencijom i velikom fleksibilnošću bez ostavljanja ljepljivih niti. Voštane perle idealne su za korištenje na licu, npr. za obrve ili gornje usne. Vosak je spreman za uklanjanje s kože nakon 6-7 sekundi. Također za neposlušnu i kratku kosu. S laganom aromom vanilije.

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4