SKU: 90356-2 Kategorija:
lambris lcn black logo

Chrome pigment – glitter red, 2g
(Rok isporuke od 7-14 dana)

8,53 

Opis

“Glitter Chrome Look” oduševit će vaše klijente. Pogledajte!

Upute korak po korak:

  1. Pripremite modeliranje kao i obično.
  2. Nanesite LCN gel u boji po svom izboru (preporučujemo: -NA8 crni) i očvrsnite. (60 sekundi u LED uređaju ili 120 sekundi u uređaju s UV cijevi).
  3. Zatim prstom utapkajte pigment u disperzijski film gela u boji i čvrsto utrljajte blazinicom koja ne ostavlja dlačice. Savjet: Što jače utrljate, učinak je sjajniji.
  4. Zatvorite bilo kojim LCN brtvilom za savršenu završnu obradu.

Dostupan u dvije varijante boja: -1 “glitter silver” i -2 “glitter red”

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4