lambris lcn black logo

Chapped skin balm,balzam za stopala (100 ml)

13,93 

Na zalihi

Opis

Naš provjereni, intenzivno hranjivi i vrlo učinkovit proizvod za regeneraciju. “Melem spas” u teglici za posebno opterećene i vrlo suhe pete i pukotine.

Sastav: Djelatna tvar bisabolol dobiva se iz dragocjenog ulja kamilice i djeluje protuupalno, antibakterijski te umiruje i regenerira kožu.

Područja primjene: Ne samo nakon tretmana, već i kao prodajni proizvod za kupca, za svakodnevnu upotrebu (ostaviti preko noći). Savršena regenerativna njega za vrlo suhe dijelove kože ili pukotine.

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4