lambris lcn black logo

7 u 1, podlak i nadlak (8ml)
(Rok isporuke od 7-14 dana)

5,80 

Opis

Dugogodišnji bestseler. Savršeno za putovanja i za sve koji vole jednostavnost.

Višenamjenska boja koja kombinira 7 svojstava u jednoj boji:
• osnovni sloj
• gornji sloj
• mokri izgled
• brzo sušenje
• super učvršćivač
• ispuna grebena
• izbjeljivač

Osobito kod osjetljivih, tankih i lomljivih noktiju, LCN 7in1 Wonder Nail Recovery jača ploču nokta i izravnava neravnine. Nokat blista, ojačan je i posvijetljen funkcijom izbjeljivača. Također idealan kao temeljni premaz kako bi se spriječilo žućenje obojenih lakova za nokte i osigurala duža postojanost. Za savršen mokri završni izgled, LCN 7u1 Wonder Nail Recovery koji se super brzo suši može se koristiti kao brtvilo za gornji sloj.

Sadržaj:
Dostupno u 8 ml i 16 ml.

Plaćanje i dostava

NAČINI PLAĆANJA:

Kreditnom ili debitnom karticom – plaćanje izravno putem interneta, korištenjem servisa za plaćanje karticama Corvus Pay: MasterCard, Maestro i Visa.

Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke) – omogućuje kupcu da iznos narudžbe plati dostavljaču prilikom same dostave na adresu.

Uplatom na račun – Izravni bankovni prijenos na naš transakcijski račun uzmogućnost skeniranja 2D koda za brzo plaćanje putem intenet bankarstva i ostalih aplikacija i mjesta koja koriste 2Dkod

DOSTAVA:

Za kupce iz cijele Hrvatske, dostava za sve narudžbe iznad 133,00€ (1002,09 kn) je besplatna.

Za dostave koje ne zadovoljavaju uvjet besplatne dostave naplaćujemo 6,84€ (51,54 kn) , neovisno o težini pošiljke i udaljenosti mjesta dostavljanja.

LCN BEAUTY SCHOOL

LCN certifikat međunarodno je priznat diljem svijeta. LCN u svojoj ponudi ima i specijalizirane edukacije za nadogradnju Vašeg znanja i tehnika.

Brown and White Minimalist Skincare Product Instagram Post 4